Jag är till för dig som inte gillar att betala skyhöga priser för att bli klippt, men som ändå vill få samma resultat.

Jag utbildade mig 2011 genom en privatutbildning på dåvarande Studio C i Växjö.
Det var en Teoretisk/ mestadels praktisk utbildning och jag hade många underbara hårmodeller som hjälpte mig till att komma vidare och bli frisör. Jag har varit både anställd och egen företagare till och från.
Jag har inget gesällbrev, men jag har ett utbildningsbevis samt återkommande kunder i snart 10 år.

I oktober 2019 slog jag upp portarna till min källare.
Det är inte någon lyx, men det ger samma resultat

Jag har nust nu ändrade öppettider pga studier och covid-19
Du kan se vilka tider som finns kvar och priser genom att klicka på “boka tid på facebook” eller via kontakt här på sidan.
Jag är dessutom resande/mobil frisör, för dig som är begränsad att ta dig till frisören. Jag begär en mindre ersättning för resor till annan ort och jag gör hembesök inom Ljungby Kommun och inom en 5 mils radie från Lagan.
Alla kunder är även välkomna till min lilla källarsalong. Jag följer hälsovårdsnämndens rekomendationer.
OBS! Ej handikappsanpassat!

Vill du lära dig att klippa själv så har jag dessutom kurser till ett mycket bra pris! – Nästa kurs planerad Januari 2021.
För mer info kontakta mig.

Jag är återförsäljare för det gröna alternativet till hårvårdsprodukter- Hjärtligt. 100% grönt och allergivänligt. Läs mer om produkterna HÄR. – Hos mig får du alltid 15% vid ditt första köp!

Jag åker även hem till kunder som har svårt att ta sig ut till frisören, det spelar ingen roll om du är pensionär, rörelsehindrad eller helt enkelt bara lever i familjelivet. Åker även till boenden av olika slag.

(Gör ej hembesök just nu i December pga covid)

Oavsett vad du vill ha hjälp med inom frisering, finns jag till förfogande. Kanske behöver du personlig konsultation? Ny frisyr? Uppsättningstips? Hjälp med att lära dig att klippa? Jag hjälper dig oavsett!

Kram Tezz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *